Minggu lepas semasa Bussines Leader Conferens, pihak Shaklee telah mendedahkan produk penjagaan kulit iaitu YouthTM. Ia adalah produk premium daripada Shaklee yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle dari rangkaian produk kecantikannya. Youth ini sangat bagus sekali sebab telah diuji secara klinikal dapat memberikan kesan baik kepada kult seawal 7 hari tau! 7 hari sahaja sudah ada kesan yang ketara!

TIDAK PERLU KORBANKAN KESELAMATAN DAN KETULENAN UNTUK KEBERKESANAN!

Selalu baca kisah produk penjagaan kulit yang memberi kesan buruk pada kulit? Tiba-tiba saja kulit muka breakout dengan teruk? Akibat penggunaan produk yang mungkin juga telah dicampur palsu? Takut nak cuba? Tak tahu nak cari yang selamat? ANDA PERLU BACA INI!

Apa yang best dengan YOUTH® Shaklee #Youth ni?

-Ia adalah 100% vegan, Berasaskan tumbuhan
-Bebas kekejaman kepada haiwan (Not tested to animals)
-Sesuai untuk kulit sensitif Hipoalergenik
-Non-Comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)
-Diuji oleh ahli dermatologi (terbukti dengan skin age index)
-Diuji oleh ahli oftalmologi (selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif)

Youth Terbukti Secara Klinikal

Dengan semua ini, 100 % wanita yang mengambil Youth Skin Care telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda. WOW! 100% tau. 2/3 daripada wanita itu telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad lebih muda. Maksudnya 10 tahun lebih muda!

Youth- Ia Memadamkan Sedekad Penuaan! Hebat kan?

Youth- Bebas Bahan Kimia

Shaklee juga menyediakan Senarai komprehensif “Bebas Dari”. Ia mengandungi lebih dari 2500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH®. Untuk melihat senarai lawati Blog Naturally kami di go.shaklee.com/naturally.

Youth juga ada lapan paten dan paten pending yang diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, saama ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran atau penuaan semulajadi.

Ada produk yang anda dengar memberikan 100% Jaminan? Tiada! tapi YOUTH® Shaklee ada!

Apa tunggu lagi? Preorder sekarang! Kami sediakan produk ini untuk anda padam 10 tahun kesan penuaan dari muka anda! Hubungi saya di http://tanyaHani.wasap.my atau email hanijalani@gmail.com di 0192710642.