heheh…sudah tukar ka?

erm..kita ni mmg dah lama makan vitamin..macam2 ditelan..tengok kita hari-hari cergas semacam je..tak penat ke?sbb badan telan macam-macam nak kasik power..hahah..kalo dah takkan kita nih leh berlari cam budak2..penat wo nak ajar pj lompat2 ngan bebudak…(kalo korang nak try ajarlah pj 3 – 4 klas deret2). dari situlah kisah vitamin dan cikgu..hehehh..nak jadi cikgu ni kenalah cergas dan CERDAS.(selain muka pon makin kiut,maintain muda)

badan ni macam enjin ler.kena jaga n maintain..cane nak maintain?kalo kita nih, telan ler vitamin..
dulu masa belajar,gi klinik mintak redoxon vit c,b complex untuk hilangkan penat..masa preggie, pil hematinik memang makan tak tinggal..(tipu ler tak tinggal-biasa la tinggal sesikit)
masa breastfeed ni lagilah makan folic acid, vit c, multivitamin lah memacam…sampai jumpa SHAKLEE..trialpek ni mula2..

erm..sbb mmg dah biasa n tahu ttg vitamin ni,tanpa ragu-ragu call mommylyna n oder..lagipon tgh pening supply susu makinler merudum..ngam2 jer…camne lah nak meneruskan perjuangan..hehe..oder dah sampai,apa lagi,makanla telan.nasib baik vitamin yg dah adaa dah habis)

bila nampak perubahan,ni nak tryla pancing kawan-kawan sekalian baca entry2 yang ada n baca sendirik kelebihan vitamin-vitamin Shaklee ni..humm…apalagi,bacalah entry lain….