Memang hebat diperkatakan sekarang Penawar untuk merawat kanser ialah VIVIX SHAKLEE. telah banyak testimoni yang memberikan impak positif hasil dari penggunaan vivix dalam kehidupan seharian mereka.

Apakah kanser? 

  • Kanser ialah sel yang terhasil secara tidak normal dalam badan seseorang. Satu kelompok sel kanser dipanggil tumor dan jika tidak dirawat ia boleh membesar dan merebak ke anggota badan yang lain.
  • Tumor ini akan mengelilingi sel dan mengambil khasiat daripada sel. Tumor ini mungkin adalah kanser. Sel-sel kanser ini akan berkembang dan tersebar ke organ badan yang lain melalui saluran darah dan limpa.
  • Setiap orang ada sel kanser dalam badan. Sel kanser ini tidak kelihatan dalam ujian atau pemeriksaan piawai sehinggalah mereka telah berganda ke beberapa juta.
  • Sel kanser tidak mempunyai bentuk khas, wujud dalam pelbagai saiz dan berbeza daripada sel sihat yang mempunyai bentuk seragam. Ia boleh dilihat dengan jelas di bawah mikroskop.

Ya, kanser boleh membiak dan boleh berulang-ulang. Tapi apakah yang kita lakukan untuk menghalangnya? Berikan badan kita perlindungan terbaik dengan VIVIX. Bagaimana VIVIX membantu?

Apa itu Poliphenol Resveratrol?
  • Resveratrol dan poliphenol berkaitannya turut melindungi DNA sel, menghalang kimia dan radiasi yang menyebabkan kanser, serta melawan radikal bebas dan inflamasi. 
  • Ia melindungi salur darah dari proses pengoksidaan.
  1. Bukti penyelidikan dari Shaklee bagaimana resveratrol VIVIX SHAKLEE membantu menghalang pertumbuhan sel kanser dalam paru-paru.

2. Bukti  VIVIX SHAKLEE membantu menghalang pertumbuhan sel kanser prostat.

3. Bukti  VIVIX SHAKLEE membantu menghalang pertumbuhan sel kanser kolon.
https://www.vitamincikgu.com/2011/12/apa-itu-vivix.html

Sekarang anda bebas kanser, Tetapi anda adalah salah seorang mangsa yang paling senang menghidap kanser sekiranya anda tidak menjaga kesihatan badan, mengamalkan cara pemakanan dan gaya hidup yang tidak seimbang, malahan mempunyai sejarah keluarga yang menghidap barah/kanser ini. Maka, jaga-jaga.
Kanser mungkin telah berada dalam badan anda secara tidak sedar.

JOM, baiki kesihatan anda dan mulakan pemakanan tinggi antioksidan.
Cuba VIVIX SHAKLEE sekarang.
klik untuk mencuba vivix, sehari hanya satu sudu kecil. SGT berbaloi

NAK BACA testimoni vivix dan kencing manis?, klik KENCING MANIS

NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com 
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH

iR Hani 858760

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan