kring….kring…kringgggggg……
Jam loceng berbunyi
jam menunjukkan angka 5.. oh 5 pagi..malasnya nak bangun
malasnya nak bangun sahur..
Nak telan makanan pon rasa tak lalu
Tekak rasa tak boleh nak menelan pagi- pagi ni

ADAKAH ANDA mengalami situasi yang menyukarkan seperti ini?

Tapi kita mesti kena bersahur. Kenapa?

Rasulullah saw bersabda yang bermaksud : “Bersahurlah kamu kerana pada sahur itu ada berkat.” (Hadis riwayat Bukhari, Muslim, Ahmad, Tirmizi, Nasai dan Ibn Majah). 
Melalui hadis ini, amalan bersahur dikaitkan dengan keberkatan dan keberkatan pula membawa makna rahmat, kebaikan serta restu Ilahi.
Amalan bangun sahur ini juga membezakan antara puasa orang Islam dengan puasa orang Yahudi dan Nasrani (ahli kitab). Hal ini disebut dalam sabda Rasulullah yang diriwayatkan oleh Imam Muslim, yang bermaksud : “Perbezaan di antara puasa kami dengan puasa ahli kitab (Yahudi dan Nasrani) ialah adanya makan sahur.”
TAPI TETAP TAK LALU LAH NAK MAKAN-MAKAN NI
RASA KEMBANG TEKAK JE NASI TU…
Oleh kerana anda dalam katagori yang memang tak lalu nak makan, tetapi Alhamdulillah anda masih hendak bersahur demi melestarikan sunnah Nabi kesayangan dan mendapatkan pahala dan merebut keberkatan, saya syorkan korang bersahur kaedah ini.
SAHUR CEPAT, RINGKAS, PADAT DAN TEPAT.

https://www.vitamincikgu.com/

1. CEPAT

Bancuh 2 sudu CINCH SHAKE kegemaran perasa Vanilla/ choc/ caffe latte dengan segelas susu suam/ sejuk. Hebat lagi tambah 2 biji kurma pecah2 kan. Shake dan minum. Tak sampai 5 minit.
2. RINGKAS

Cinch Shake Mix adalah makanan gantian segera RINGKAS untuk mereka yang sibuk dan tak ada masa nak menjaga pemakanan. Ia mengandungi serat yang tinggi dan membantu untuk rasa kenyang. Bukan itu saja, ia mengandungi nutrisi yang lengkap untuk menjaga kesihatan. 
3. PADAT

Cinch Shake ini padat dengan nutrisi lengkap untuk keperluan seharian. Leusina dalam Cinch™ Shake membantu menghilangkan lemak tetapi tetap memelihara otot. Pendekata, berat dengan otot bukan berat dengan lemak. Padatkan body anda.hee
4. TEPAT

Tepat pada masanya, dengan meminum CInch semasa sahur dan berbuka anda akan tahan lapar sepanjang hari malahan dapat membantu misi melangsingkan badan sebelum berhari raya. Tepat kan?

RESEPI MEMBANCUH CINCH SHAKE

https://www.vitamincikgu.com/

Cinch Buah

  1.  1 gelas air susu suam/ sejuk
  2. 2 scoop Cinch Shake perisa kegemaran
  3. 1 potong buah-buahan kegemaran anda

 Cinch Mangga Vanilla

  1. 1 gelas air kosong
  2. 1 gelas jus mangga / yogurt
  3. 1 1/2 scoop Cinch Shake Vanilla

BOLEH KREATIF DAN PELBAGAIKAN PERASA. MINUM BEGITU SAHAJA PON DAH SEDAP.. TAK SAHUR TAPI KEKAL BERTENAGA MACAM ORANG BERSAHUR 2 PINGGAN. 🙂 KLIK SINI UTUK TAHU PASAL CINCH SHAKE INI

https://www.vitamincikgu.com/

NAK CINCH? KLIK SINI UNTUK PEMBELIAN ATAU HUBUNGI CIKGU HANI 0192710642

https://www.vitamincikgu.com/

NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH

iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan