Pada April 2017, HQ Shaklee (Ibu Pejabat Shaklee) telah secara rasminya berpindah ke bangunan baru di Sunway Geo. Pastinya lebih best, sebab ia berada di tingkat 1, kawasan parking yang lebih luas dan dari tepi jalan pun dah nampak bangunan Shaklee tepi jalan sahaja. Pengalaman saya semasa ia dilancarkan sangat menarik dan mengujakan.

 

Pengalaman shopping kat sini pun kemain syok lagi. Kita diberikan bakul dan stail amik sendiri produk yang kita nak. Kemain lagi akak susun banyak benda dalam bakul tau. Makin ralit mata melihat setiap produk, boleh pegang, rasa dan sentuh sendiri vitamin yang nak beli tu. Feel dia lain macam.Kalau ada masalah nak memilih produk, boleh bertanya pada pakar nutrisi bertugas atau boleh juga hubungi saya terus. Senang lagi kan?

 

Ada deretan produk Shaklee yang dipamerkan, kita hanya perlu pilih dan masukkan dalam bakul. Jangan ridau untukpemilihan, ada juga senarai set yang boleh membantu anda pilih. Senang sangat tau. 

 

Sudah siap membeli tu, boleh buat bayaran. Serahkan semua produk pada cashier dan bayar. Boleh guna kredit card atau kad debit. Cash lagi lah boleh. Semuanya bergantung pada anda. Yang penting kat sini kita boleh terus nampak produk yang kita beli dan bayar. 

 

Tingkat 2 dan 3 pula ada bilik seminar, bilik konsultasi dan ada macam-macam lagi kemudahan. Surau pun ada, tak payah risau. Kerusi dan meja pun ada untuk anak-anak atau suami tunggu kita shopping vitamin. Syok betul.

 

Kalau ada kawasan sekitar, feel free to drop by, boleh hubungi akak untuk bantuan lanjut dan juga bantuan untuk masuk ahli dan boleh mula shopping kat situ.

 

Ini alamat HQ,
Level 2, Sunway Geo Tower,
Jalan Lagoon Selatan, Bandar Sunway,
47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan.

Tel: 603-5622 3188
Fax: 603-5622 3099

 

Isnin hingga Jumaat:
10:00 am – 07:00 pm

Sabtu:
10:00 am – 07:00 pm

 

Nak join ahli Shaklee? Klik sini untuk menjadi ahli Shaklee dan boleh jana pendapatan bersama kami. Klik sini terus jika hendak membeli Shaklee secara online.

 

http://bit.ly/WasapHaniSini
http://bit.ly/WasapHaniSini