Semua orang nak kelihatan cantik dan bersih. Takmau cantik sekali pun mesti nak kelihatan kemas dan sedap dipandang kan? Selain daripada membersihkan muka menggunakan pencuci muka dan menggunakan alasan para selebriti ” banyakkan sapu air wudhu” (heeee) , penjagaan pemakanan dan supplemen sangatlah membantu.

Penting bagi kita untuk menjaga kesihatan kulit dari dalam kerana setiap apa yang dilihat selalunya bermula dari dalaman. Secara amnya, keadaan persekitaran adalah penyebab utama kepada kerosakan kulit selain daripada faktor umur, pemakanan, dan juga alahan sehingga menyebabkan kulit mempunyai pelbagai masalah seperti jerawat, kulit kusam dan kering, pigmentasi dan banyak lagi. 
Set penjagaan kulit wajah ini khas buat mereka yang mengalami masalah kulit. Ia juga adalah set antioksidan bagi mencegah kanser serta kesihatan tubuh badan secara umumnya. 
Set D atau set Cantik Shaklee ini terdiri dari 
  • Vitamin B Complex
  • Vitamin C 
  • Vitamin E
  • Collagen Powder
  • ESP (Energizing Soy Protien)
  • Coq Health  

Set Asas set D ialah 3 vitamin shj iaitu Vitamin B, Vitamin C dan Vitamin E
Set Premium dan hebat termasuk Collagen powder, ESP dan Coq Health.

KLIK SINI UNTUK MEMBELI SECARA TERUS

Nak tahu mana yang terbaik untuk anda? sms, call, whatsapp Cikgu Hani 0192710642 untuk menceritakan perihal masalah anda, Saya akan membantu dan memberi penyelesaian terbaik.

NAK HARGA TERBAIK?sila sms atau call
✔Cikgu Hani 019 271 0642
✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com
✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642
✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,
✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA
✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH✌
iR Hani 858760

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan