Salam Ramadhan lagi. syukur alhamdulillah hari ini masih lagi bernafas untuk menghabiskan ramadhan. InsyaAllah. Semoga kita semua dalam keadaan sihat selalu. Semenjak makan ESP dan Performance drink sepanjang puasa ni, kulit mmg tak kering.

dalam kelas bercakap je pon tak kering tekak. kalo masih ajar PJ agaknya leh lari-lari lagi..hehhe…tapi tak ajarla..ajar dalam kelas aja..dan ramai gak yang perasan kulit semakin cerah dan berseri. Ha…tu kena tanya rahsianya..

bagi saya yang memang dah lama makan Vitamin C, yang mmg baik untuk kulit ni, kali ni saya juga mengamalkan Vitamin E dan GLA..
apa plak vitamin E dan GLA ni..
GLA

Biasanya wanita sering dikaikan dengan Everning Primrose Oil. Evening primrose adalah sejenis tumbuhan yang kaya dengan asid gamma-linolenik (GLA), sejenis asid lemak perlu yang amat banyak faedahnya dalam kesihatan wanita.

GLA yang terkandung dalam bunga evening primrose sekian lama telah diamalkan di Amerika, untuk merawat pelbagai masalah kesihatan.

tu GLA atau nama glamernya EPO.ni apa plak Vit E?

Vitamin E menjadikan seseorang nampak muda kerana ia menghalang perkembangan sel penuaan. Vitamin E juga sangat membantu dalam kesihatan jantung kita..apa lagi?
rembatla SET D (set muka cantik berseri) + GLA