Bila anak kecil tidak menangis dan menggaru akibat ruam susu kat pipi yang dialaminya, ibu pun pasti akan berasa sedih. Merah dan gatal, tambahan cuaca panas pasti akan menyebabkan anak kecil tu rasa tidak selesa. Bagaimana nak hilangkan ruam anak yang teruk ni?
Ruam bayi, ruam baby, cara hilangkan ruam, sakit ruam, ubat ruam, ubat ruam murah, krim ruam, ruam anak, gatal anak, sakit gatal anak, gatal kulit, ubat gatal muka, krim parut, herbal blend, chickenpox, ubat chicken pox
Ruam panas biasanya terjadi apabila si anak kelihatan tompok atau bintik kecil kemerahan dan biasanya ada di kawasan pipi, leher, bawah ketiak atau juga celah kelangkang. Bahagian ini yang selalu gatal akibat kurang peredaran udara lebih lagi bagi baby yang agak berisi.
Banyak dah testimoni dari pelanggan yang berpuas hati dengan krim Herbal Blend yang selamat lagi berkesan ini. Krim ini TANPA PARABEN iaitu bahan preservatives yang selalu ada dalam krim. Ia sungguh selamat untuk disapu buat kulit anak kita yang sensitif itu.

Bagaimanakah saya dapat mengelakkan ruam panas?

Pastikan bayi anda sejuk dan selesa dengan memakaikannya pakaian yang ringan, longgar dan diperbuat daripada kapas, terutama sekali semasa cuaca panas. 
Jika anda kurang pasti samada dia terlalu panas, sentuh kulitnya. Kulit yang panas dan lembap adalah petanda bahawa bayi anda terlalu panas. Semasa cuaca panas, duduklah dalam rumah atau cari tempat yang sejuk, teduh atau berangin apabila membawanya duduk dan bermain di luar. 
Pastikan bayi anda minum banyak cecair supaya dia tidak ternyahhidrat. Kerapkan minum susu ibu dan lap muka anak jika susu ibu terkena muka.
Sapu Herbal Blend dengan kerap setiap kali lepas mandi atau selepas mengelap kerana Herbal Blend juga mengandungi Rosemary dan Sage yang sangat melegakan dan menyejukkan.

Ruam bayi, ruam baby, cara hilangkan ruam, sakit ruam, ubat ruam, ubat ruam murah, krim ruam, ruam anak, gatal anak, sakit gatal anak, gatal kulit, ubat gatal muka, krim parut, herbal blend, chickenpox, ubat chicken pox


Harga Herbal Blend Shaklee sangat murah dan hanya boleh didapati daripada saya pengedar Shaklee yang sah! Boleh klik ini untuk mengetahui lebih lanjut tentang Herbal Blend.
Terus membeli dengan klik dan hubungi saya melalui sistem whatsapp
Hanya rm29.15 untuk satu tiub. Murah kan? Kulit anak lebih mahal, kan?
Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com.

PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,

RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA

✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH 

 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan