Teringin tak nak buatkan untuk anak-anak aiskrim sedap dan berkhasiat? Lebih-lebih lagi masa ramadan ni? Ini ada resepi buat popsickle. (ala macam aiskrim dalam plastik tu pon boleh). Sedap dan berkhasiat tau. Mudah pula tu.
Tonton video ni ya?

Bahan-bahan yang mudah’
1. Performance Drink Shaklee yang sedap dan menghidratkan
2. Potongan buah-buahan segar (strawberi, mango, apple, kiwi, dragonfruit pun boleh)
3. Nak sedap lagi, letak potongan limau atau lemon juga. Zass
Rasa yang bergabung dengan sedap. Try lah. Nak dapatkan #performance drink? terus hubungi –
www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 
 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com.
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 
Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,

RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 

 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan