Alhamdulillah, syukur masih lagi dikejutkan dengan promosi cantik bergaya dengan promosi sepanajng bulan Julai ni. Memang best sangat apa yang shaklee tawarkan dan beri diskaun pada bulan ini tau. Masih lagi dalam mood raya, maka kita masih lagi nak jaga luar dan dalam badan kita. Jom kita tengok apa yang dalam promosi bulan ini tau.

Lihat poster ni, apa yang best dan menarik sepanjang bulan July Julai.

 

 

Promosi Hebat Sepanjang Bulan Julai.

  1. Collagen Powder Beli 2 Less 5%
  2. Collagen Powder Beli 6 FREE 1
  3. Youth Renew & Maintain set
  4. Youth Intensive Treatment Set
  5. Shaklee Baby Buy 1 Free 1

 

Dapatkan juga keahlian secara percuma, jimat rm75 dengan pembelian set 2 sehingga 4. Inilah masa terbaik nak dapatkan keahlian secara percuma. FREE Membership, siap dapat cash bonus pulak bulan depan. Diskaun sehingga 20% lagi. Mana nak dapat kan? Syok betul. Ada pulak hadiah percuma juga pulak tu. Syok sangat lah ni.

 

Nak kan bantuan untuk sebarang pembelian dan menjadi ahli? Hubungi saya ya, wasap je mudah klik sini

http://tanyaHani.wasap.my

http://tanyaHani.wasap.my

http://tanyaHani.wasap.my