Bulan Julai datang lagi dengan promosi cantik dengan sihat bersama Shaklee. Wow, bestnya nak cantik dan sihat dengan produk best dari Shaklee kan? Confirm terbaik dan berkesan.

 

Apa produk yang tengah promosi tu? Produk untuk cantik ni semestilah Vitamin C. Vitamin C shaklee ni pulak jenis Sustained Release, iaitu dilepaskan secara berperingkat tau. Berbaloi-baloi dengan penjimatan sepanjang bulan Julai ni tau.

Sepanjang Julai, shaklee menawarkan penjimatan beli 3 botol Vitamin C Sustained Release dan dapat 1 botol PERCUMA Vitamin C Chewable.

Ha, menarik kan? Berbaloi-baloi tau beli set ni sebab banyak sangat jimat tu. Sebotol ada 180 tablet, bila share satu keluarga habis sebotol sebulan ja. 3 botol untuk 3 bulan, tarikh luput pon lambat lagi. Best sangat lah tu.

Murahnya vitamin c shaklee!

Hanya 43 sen satu Tablet! wow, baynagkan kita bekalkan badan kita dengan vitamin c yang cukup dengan modal yang rendah ni. Lihat gambar atas tu, kalau nak dapatkan 500mg vitamin c tu kita kena makan 7.5 buah oren tau. 6 cawan brokoli dan 119 lobak merah lebih mahal tau. 

Jangan lepaskan peluang rebut promosi Vitamin C yang best ni tau, boleh kongsi dengan adik beradik atau boleh saja buat simpanan stok keluarga sendiri. Pasti berbaloi!

 

Jom cantik sepanjang bulan Julai ni.

 

Nak dapatkan set ini? Boleh hubungi saya http://tanyaHani.wasap.my

atau call 0192710642 untuk dapatkan harga terbaik dan khidmat nasihat tentang cara makan set cantik ini.

 

Jangan lepaskan peluang tau.

http://tanyaHani.wasap.my

http://tanyaHani.wasap.my

http://tanyaHani.wasap.my