Pernah tak pegang sabun pencuci lantai terus tangan rasa panas dan pijar. Aduh, sakit sungguh. Terasa pekat bahan kimia yang digunakan. Lupa pula pakai sarung tangan untuk elak daripada tersentuh. Bau pula sangat kuat sampai sakit mencucuk hidung. Sungguh tak selesa sekali setiap waktu nak mencuci tandas.
Atas dasar keselamatan pengguna inilah, pada tahun 1960 Basic H pencuci berasaskan jagung ini dihasilkan. Lama dah kan? Bahan baik memang sentiasa bertahan. Jom tonton video ini,

 

Ia juga 2 kali ganda lebih pekat dan memberi kuasa pembersihan yang lebih selamat, berkesan serta sesuai digunakan bagi menangani seribu macam jenis kotoran di rumah pada bila-bila masa. Best kan, selamat dan pelbagai guna. Sehinggakan sangat sesuai mencuci sayur dan buah-buahan. 

Selain mencuci, ada banyak lagi kegunaan #Basic H dan ada banyak testimoni kehebatan Basic H yang boleh kita tahu. Baca sini Testimoni Penggunaan Basic H.

Jom, bertindak sekarang, kita ubah persekitaran rumah kita menjadi rumah paling selamat dan mesra alam. Dapatkan satu set Get Clean dengan harga istimewa. Klik sini untuk order set Get Clean ini, jom tukar kepada Pencuci Paling Selamat, Biodegradable dan Tidak Bertoksik, Basic H.

 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com. 
 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,

RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 

 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan