Jalan-jalan Jepun Sendiri Tanpa Travel Agen

Kami laki bini memang suka jalan-jalan last minit punya perancangan. Last minit ni selalunya dalam tempoh sebulan sebelum tarikh perjalanan. Trip kali ni yang kami rancang ialah ke negara Matahari Terbit iaitu Jepun. Dah jadi kebiasaan kami pergi jalan-jalan tanpa...

Jeju Di Musim Sejuk Part 2

Hari kami menikmati udara pantai Jeju berakhir apabila matahari tenggelam. Suasana sejuk dan berangin malam dah mula membuatkan perut berbunyi berkeroncong. Sahabat suami dah mula mengajak kami makan malam di pekan Jeju. Kami teruskan google dan dapat maklumat kedai...

Pengedar Shaklee Kedah – alor setar, jitra

❋❋ORANG KEDAH SEMPOI❋❋ HANGPA CARI SHAKLEE? KAMI ADALAH PENGEDAR SAH SHAKLEE BERDEKATAN ANDA.. Mai dapatkan VITAMIN SHAKLEE dengan harga SUPERB ORG KAMPUNG CHEQ, rega adik beradik katanya..  ====================== SENANG SANGAT.. NAK ORDER KAT CHEQ.. : ➳PM terus ke...

Jadi ahli Shaklee FREE, betul ke bohong?

"kak, nak jadi ahli Shaklee la.." "camna ya nak jadi ahli Shaklee?" " FREE je kan jadi ahli Shaklee ni?" " Saya dah lama beli je Shaklee kat kedai jamu tu, rugi lak tak jadi ahli, apa kelebihan ye?" JAWAPAN SAYA, aah, FREE je jadi ahli Shaklee ni, nak ke? Boleh..Nak...

Seongsan Ilchulbong, Tempat Ambil Gambar Matahari Terbit Yang Menarik

Hari ketiga kami teruskan dengan misi mencari sunrise (matahari terbit) yang menarik. Target utama ialah di kawasan Seongsan Ilchubong, iaitu salah satu tempat Geo Heritage di Jeju. Rupanya sungguh banyak spot menarik untuk gambar pemandangan. Sungguh menakjubkan....

Istimewa Sekarang Di Shaklee