Hyperdia- Aplikasi penting Bila Jalan-Jalan Jepun

Hyperdia- Apa dia tu? Semasa berada di Jepun, pengangkutan utama bagi rakyat Jepun dan tentulah bagi pelancong dan pengembara adalah dengan menggunakan keretapi/train. Kalau tengok peta satu daerah/prefacture saja cukuplah memeningkan dengan begitu banyak jenis...

Tokyo Disneyland- Pengalaman Menarik dan Mendukacitakan. Part 1

Pergi Jepun dengan anak-anak kalau jalan-jalan tengok sakura je amatlah tidak menyeronokkan buat anak-anak. Jadi masa trip ni, kami bawa anak-anak pergi jumpa karektor Mickey Mouse dan sedara-sedara dia dekat Disneyland Tokyo. Ini adalah pengalaman kali pertama kami...

Jadi ahli Shaklee FREE, betul ke bohong?

"kak, nak jadi ahli Shaklee la.." "camna ya nak jadi ahli Shaklee?" " FREE je kan jadi ahli Shaklee ni?" " Saya dah lama beli je Shaklee kat kedai jamu tu, rugi lak tak jadi ahli, apa kelebihan ye?" JAWAPAN SAYA, aah, FREE je jadi ahli Shaklee ni, nak ke? Boleh..Nak...

Tempat Bergambar Menarik Di Seogwipo, Jeju.

Hari kedua kami teruskan dengan jalan-jalan sekitar kawasan Seogwipo. Kawasan berdekatan dengan kediaman kami ialah kawasan pantai dan pelabuhan. Seawal jam 7 pagi sudah keluar dari apartmen dan misi memburu sunrise bermula. Kami setkan kawasan pantai berdekatan...

JADI AHLI SHAKLEE UNTUNG

Nak jadi AHLI tapi tak tahu? Nak untung runcit sehingga 33%? Nak ‘Cash Back” dengan setiap pembelian? Nak melancong dan kereta free? Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME. YA, MASIH TERBUKA KEPADA SEMUA,...

Istimewa Sekarang Di Shaklee