Mesti anda tertanya-tanya, kenapa Omega Shaklee terpilih sebagai sumber supplemen Minyak Ikan terbaik dunia. Lihat sajalah gambar di bawah, ikan laut dalam pun terkejut melihat ada Omega Guard dalam air laut dalam ni. Ternyata, produk yang kaya dengan Omega 3 ini bukan sahaja mempunyai pelbagai kelebihan dan kegunaan, ia lebih istimewa kerana 6 sebab di bawah ini;
Omega, Omega Shaklee, Omega guard, Omega 3, khasiat omega

Kelebihan Shaklee Omega Guard – Minyak Ikan Terbaik di Dunia

1. Shaklee Omega Guard diekstrak dari ikan laut air sejuk (sardin, mackerel, herring, anchovies) di perairan negara Jepun. Ikan laut dalam sangat tahan lasak, berketumpatan tinggi terhadap tekanan laut yang dalam itu. Kajian juga menunjukkan bahawa ikan air laut sejuk mengandungi asid lemak tidak tepu yg sangat tinggi berbanding ikan lain. Itulah sebab ia minyak ikan terbaik dunia, susah nak dapat tu!

2. Ketumpatan Omega Guard juga adalah 3x  ganda berbanding ketumpatan minyak hati ikan. Ianya tidak diambil dari minyak hati ikan. Omega Guard Shaklee tidak diekstrak dari minyak hati ikan kerana di hati lah terdapat kandungan toksik tinggi. Setiap kapsul Omega Guard Shaklee mengandungi hanya asid lemak omega-3-bukan lemak ikan (perbandingan dengan jenama lain).

Omega, Omega Shaklee, Omega guard, Omega 3, khasiat omega
3. Berbanding dengan produk minyak ikan lain, Omega Guard merupakan minyak ikan paling tulen di dunia yang mengandungi rangkaian spectrum penuh 7 jenis asid lemak Omega 3 semulajadi termasuk EPADHAALA dan banyak lagi. Lihat jadual bawah perbandinganya.
Omega, Omega Shaklee, Omega guard, Omega 3, khasiat omega

4. Satu sajian Omega Guard dapat membekalkan 905mg asid-lemak omega-3 EPA dan HDA. Satu sajian bermaksud 3 biji kapsul. Ikut saranan, 3 biji sekali atau dua kali selepas makan.
5. Kebanyaan pengusaha kilang menggunakan kaedah penyulingan tekanan tinggi untuk mengekstrak minyak ikan, akan tetapi kaedah ini bukan hanya akan memusnahkan sesetengah nutrien, malah tidak boleh menapis kandungan logam yang mebahayakan kesihatan. Shaklee menggunakan kaedah ultatulen bergred farmaseutikal teknologi terkini untuk menghasilkan Omega Guard.
Omega, Omega Shaklee, Omega guard, Omega 3, khasiat omega

6. Omega Guard dihasilkan melalui proses penyulingan proprietari 3 molekul untuk mengekstrak asid lemak omega-3 yang paling tulen dan paling semulajadi sementara menyingkirkan bahan berbahaya seperti plumbum, merkuri, arsenik, kadmium, dioksin, dan PCB (polychlorinated biphenyl merupakan bahan kimia industri yang sangat toksik.) Cik Nutrionist Shaklee kata, tak semua pengeluar minyak ikan menggunakan penyulingan proprietari tiga molekul. Kalau ada pun hanya penyulingan 1x atau 2x sahaja. Kenapa? Sebab penyulingan proprietari tiga molekul ni merupakan satu proses yang mahal. Shaklee sahaja yg melalui penyulingan 3x sbb nak berikan yg terbaik utk pembeli2nya. Ha, best kan?

Omega, Omega Shaklee, Omega guard, Omega 3, khasiat omega

Untuk apa Penyulingan Proprietari 3 molekul ni pula?

Ia adalah untuk memastikan;

(1) Ketulenan

  • Menyingkirkan bahan kontaminasi; arsenik, merkuri, dioksin dan PCB
  • Bau ikan minima
  • Tindas pembentukan lemak trans merbahaya
(2) Keberkesanan
  • Mengekalkan kandungan yang penting iaitu DHA dan EPA
  • 3 kapsul Omega Guard membekalkan 1000mg EPA dan DHA


Kelebihan Shaklee Omega Guard – minyak Ikan Terbaik di Dunia TAK DAPAT DISANGKAL LAGI. 6 ciri yang memang membuatkan Shaklee Omega menjadi pilihan semua lapisan masayarakat. Terlampau banyak testimoni dan artikel untuk apa omega ni. Kalau nak tahu klik lanjut Sebab Perlu Omega ini.

Marilah kita mengubah cara hidup kita sekarang dengan mencari Hanya Yang Terbaik buat keluarga kita. Untuk mencari Minyak Ikan terbaik, pilihlah Shaklee. Anda mampu mengubahnya.
Jangan lupa 0192710642 untuk hubungi saya. 🙂
Ohya, untuk apa Omega ni? Klik untuk penerangan lanjut

NAK HARGA SHAKLEE TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com

✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH✌

iR Hani 858760

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan