Mealshake satu!  hehe..order dari anis. Bukan main sedap lagi dia order.. Anis dan Faiz minum Mealshake setiap hari. Faiz dicampur dalam susu, Anis dalam milo. Sedap diminum suam atau sejuk. Tapi sejul lagi sedap. kata Anis! heheheh..

Kenapa sedap? “Bukan sedap jer, malah berkhasiat” kata mama… bagi yang tak tau, rasanya vanilla, lemak-lemak manis. Minum gitu pon sodap! tapi sebab kaler putih susu maka anis campur milo.

Kenapa berkhasiat?

Mealshake ialah gabungan multivitamin, multimineral dan protein soya yang membekalkan keperluan nutrisi anak-anak yang sedang membesar. Amat sesuai untuk anak-anak yang aktif, memilih makan, kurang selera makan, sibuk beraktiviti dan yang memerlukan sokongan untuk menguatkan imuniti.

Maka, sangat sesuai bagi Anis dan Faiz yang sangat aktif! Lagipun, susah benarr dong nak pujuk anis ubat kalau demam.. nasib baik memang kuat imunisasi badannya!heeeeee

MEALSHAKE SATU!

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yg mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call
016 208 9081