YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi. Youth diperkasakan dengan kuasa botani, iaitu semua bahan adalah daripada sumber tumbuhan yang diproses dengan terperinci, hasil daripada kajian selama lapan tahun para saintis Shaklee.

Bahan-Bahan Dalam Youth Shaklee

1. MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Seterusnya ia adalah salah satu bahan yang penting untuk melindungi kulit.

 

2. VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+ yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat.

 

3. SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Sesuai untuk semua jenis kulit, ia menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan. Ia merupakan herba yang membantu penyuburan kulit anda.

 

4. LOTUS JAPONICUS Extract

Youth Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein Youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. Kulit muka akan kelihatan lebih tegang tanpa kedutan.

 

5. APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit. Ia menjadikan muka kelihatan lebih segar dan lembut kulitnya.

Baca lebih lanjut berkenaan kelebihan youth di sini. 

Youth Shaklee adalah 100% Vegan

Apa maksud 100% Vegan ni? Ia bermaksud kesemua bahan dalam semua produk Youth ini adalah dari bahan botanikal/tumbuhan sahaja. Vegan produk sama sekali tidak mengandungi unsur haiwan , contoh macam beewax, madu, dll) dan semua bahan berasal dari tumbuh-tumbuhan. Best kan? Selain itu, Youth juga ialah produk Cruelty Free. Maksudnya tiada kekejaman langsung sepanjang pembuatan Youth ini. Sokong produk camni ok?

Tahukah Anda Ada Jaminan Keselamatan Ke Atas Produk Youth?

Senarai komprehensif “Bebas Dari” kami mengandungi lebih dari 1500 bahan kimia berbahaya dan bahan-bahan yang boleh dipersoalkan yang anda tidak akan dapati di dalam mana-mana produk YOUTH TM. Untuk melihat senarai lawati Blog Naturally kami di go.shaklee.com/naturally. Bebaskan kulit muka anda daripada bahan berbahaya, Youth Shaklee berikan anda ini!

YOUTH™ menawarkan produk yang dicipta secara harmoni dengan alam semulajadi malah dibuktikan secara klinikal – memberikan anda keputusan klinikal tanpa kompromi. Dapatkan set anda sekarang daripada saya, SID terlatih dengan produk Youth.

Hubungi saya 0192710642 atau wasap http://tanyaHani.wasap.my. Jangan tunggu lagi, baca Testimoni Youth disini.

Nak buat pembelian secara terus dengan menggunakan kredit kad produk youth? Klik sini terus Beli Youth Pakai Kad Debit Atau Kredit Card sendiri atau boleh hubungi saya untuk bantuan.