Berita gempar! Lebih 6 juta rakyat Malaysia mempunyai masalah kolesterol tinggi. Adakah anda tahu bacaan kolesterol dalam badan anda?
Tahukah kita tinggi kolesterol menyumbang kepada risiko yg tinggi untuk mendapat penyakit jantung secara percuma? ya, memang kita tahu kan? tapi apa yang kita lakukan? Masih juga mengambil makanan yang berlemak kan?
Ramai orang takut gemuk tapi tidak pedulikan kolesterol. Tapi, adakah orang tahu jika kolesterol tinggi, ia lebih bahaya dari menjadi gemuk sahaja? Orang tidak tahu, Kalau gemuk, lemak-lemak akan terkumpul di bawah kulit. 

Pengambilan produk pembakar lemak boleh membantu sedikit sebanyak dalam pengurangan lemak bawah kulit. Itu yang kita nampak orang akan kurus. Tapi, itu baru lemak kulit. Bagaimana dengan kolesterol yang terenap dalam salur darah yang sudah sekian lama?

Sebaliknya, kolesterol pula akan terkumpul dalam arteri atau pembuluh darah tempat di mana darah kita mengalir ke seluruh badan. Pembuluh darah yang tersumbat akan menyebabkan risiko untuk mendapat strok, sakit jantung, darah tinggi dan berkemungkinan menyebabkan kematian.

Phytocol-ST Shaklee membantu meningkatkan paras kolesterol baik dalam tubuh. Baca sini untuk lebih lanjut tentang Phytocol

Membekalkan 2000mg fitosterol tumbuhan sehari. Fitosterol tumbuhan telah terbukti secara klinikal dalam lebih 80 kajian dapat menurunkan kolesterol jahat.

Jangan nak kurus saja. Kolesterol dalam badan lebih merbahaya!!! Ingat juga, sekiranya anda kurus, bukan bermakna kolsterol anda rendah. Buatla ujian saringan selalu untuk menentukan paras kolesterol anda. Jom amalkan Phytocol ST.

NAK SHAKLEE HARGA TERBAIK?
sila sms atau call 
 ✔Cikgu Hani 019 271 0642 
 ✔Email= hanijalani@gmail.com / vitamincikgu@gmail.com

✔Whatsapp/wechat/telegram = 019 271 0642 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, 
 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA

✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH✌

iR Hani 858760

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan