“aduh, gatalnya…”

“saya sering kali rasa tidak selesa dan sering tukar panties”
“terasa panas bagai hendak demam..”
“berbau la..tak syok rasa”
“malu dan tak selesa bila ‘bersama’ suami”

SERING MERASAI KEADAAN INI?
ANDA DAH TEMUI JAWAPANNYA!

Ramai wanita menganggap keputihan itu adalah gejala yang normal dan akan sembuh dengan sendirinya. Tetapi ANDA silap! Keputihan adalah lebih jauh daripada itu…
Tahukah anda bahawa keputihan terjadi disebabkan antara 2 sebab ini. Iaitu jangkitan bakteria seperti Bacteria Vaginosis ataupun kulat seperti Trichomoniasis dan Candida Albican.

Alfalfa Complex adalah tumbuhan semulajadi yang kaya denga serat dan florofil. Ia adalah antara suplemen yang bersifat ANTIHISTAMIN, ANTI BAKTERIA DAN ANTI KULAT. Alfalfa sangat membantu terutama sekali berkaitan masalah dalaman wanita. 
Ia juga mengandungi phytoestrogens yang berfungsi seperti Kacip Fatimah. Sifat ini sangat membantu terutamanya  bagi mereka yang mempunyai masalah dalam “hubungan” suami isteri. WOW!
NAK CUBA SECARA TRADISIONAL?

Ambil seikat dauh sirih dan bersihkan terlebih dahulu.  Tumbuk sirih tersebut separuh hancur atau jika anda ingin cara yang mudah, memadailah dengan meramasnya secara kasar.  Kemudian campurkan sirih yang telah ditumbuk atau diramas tadi dengan air suam di dalam bekas sederhana besar.
Setiap kali anda mencuci bahagian sulit anda, gunakan air rendaman tadi pada bilasan terakhir.  Amalkan sehingga anda tidak lagi merasa gatal di bahagian tersebut.  Selain mampu menghilangkan keputihan, anda juga pasti merasa selesa.
SELAIN ITU, TUMBUK 3 TABLET ALFALFA DAN BUAT MINUM…TAK GATAL LAGI…

AMARAN : Alfalfa TIDAK BOLEH diambil oleh pesakit SLE

HUBUNGI KAMI SEKARANG, 0192710642 ,HARGA ISTIMEWA DAN BIMBINGAN CARA PEMAKANAN AKAN DIBERIKAN.

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call 
 Cikgu Hani 016 208 9081 email= hanijalani@gmail.com 
WhatsApp je pon boleh = 019 271 0642