Korang dah mula persiapan raya? Bila
start cuti nak raya ni? Suami saya dapat  cuti 2 hari sebelum raya, sekali
cuti sekolah tu. Sebelum nak tinggalkan rumah balik kampung, kenalah kemaskan rumah
dan basuh apa yang patut dulu kan?
Masa
hujung minggu ni lah masa yang ada sebelum raya ni nak kemaskan dan kilatkan
barang rumah apa yang patut. Korang dah mula ke? Masa-masa ni, memang sangat
perlukan ‘pembantu rumah’ yang sangat best ni. Akak gunakan #BasicH tau.

Apa tu Basic H?

basicH, Basic H, cara guna basic H, kegunaan basic H, pencuci organik, shaklee
BasicH ni ada 1001 satu kegunaan, mesra alam dan tak merengsakan kulit. Dia
mempunyai kuasa cuci yang kuat, dan sangat pekat. Boleh baca ni untuk cara
penggunaan yang sangat jimat.
Cara Sukatan Penggunaan BasicH Untuk Hasil Terbaik
Dapur,
peralatan, perabot, hiasan kayu, dinding, keluli tahan karat, granit, marmar
dan bilik mandi
  • 1⁄4
    sudu teh + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean 
Periuk
belanga
  • 1⁄2
    sudu teh + 1 gelen air suam
Tingkap dan
cermin
  • 1-2
    titis + 16 oz. air dalam Penyembur Get Clean 
Lantai
  • 1
    sudu besar + 1 gelen air
Kain benang
biri-biri, nilon, fabrik berkualiti tinggi
  • 1⁄2
    sudu teh dalam satu besen air suam
Selain daripada BasicH ni, perlu dapatkan juga rangkaian #GetClean yang
lain untuk cuci pinggan, cuci baju dan pelembut pakaian.

basicH, Basic H, cara guna basic H, kegunaan basic H, pencuci organik, shaklee
Dah kemas bahagian mana rumah tu ye? Jom kita gunakan bahan pencuci
yang selamat dan mesra alam jom. Boleh hubungi saya ya untuk bantuan dan
pertanyaan…klik link wasap bawah ni,
www.wasap.my/60192710642 
www.wasap.my/60192710642 
 Nak sembang-sembang? konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 . Email hanijalani@gmail.com.

PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 

Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦
jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,

RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP.

iR Hani 858760

Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan