Syukur alhamdulilalh, tak lama lagi kita dah nak masuk bulan puasa, Ramadhan. Dah bersedia? Alhamdulillah bulan ini, shaklee menawarkan promosi bulana yangs angat menarik. Apa yang tak nya, promosi bulan May ini sungguh, aMAYzing. Semuanya nutrisi untuk kita menghadapi Ramadhan dengan penuh cergas dan ceria tau!

Nak tahu apa yang best dan amazing sangat promosi buan May ini? Ha, tengok sini.

A. Twin Pack (Buy any 2 sets get 10% discount + FREE ECO Bag)

❤ Performance Orange Twin Pack
❤ Mealshake French Vanilla Twinpack
❤ Cinch Vanilla Shake Mix Twinpack

Ketiga-tiga set ni mesti ada sepanjang Ramadhan ni tau. Semasa berpuasa, kita sangat perlu menghidratkan diri kita dengan performance drik, bancuh ESP dengan mealshake menjadi TripleGem. Barulah sahur menjadi lebih best. Ada yang nak ambil peluang nak jadi slim sepanjang bulan puasa? Cinch Shake kalori rendah, tapi kenyang lama buatkan gerenti perut tak keriung keriuk sepanjang seharian berpuasa tau. Mesti kena ada 3 set ni. WAJIB.

B. Cleanse & Burn Set

(Alfalfa, Lecithin, B Complex, Herblax, Peppermint, DTX Complex + FREE ECO Bag)

Nak ambil peluang detoks sepanjang Ramadhan? Ha,ambil set ini, takdelah isu perut berangin, sebu dan letih sepanjang puasa. Badan dah detoks sebelum bulan Ramadhan, terus cergas nanti jadinya.

C. Revitalise Set

(CoQ-Trol, Vivix, Cinch Tea Mix + FREE Eco Bag)

Set Revitalise ni paling best. Saya sangat suka dengan CoqTrol (boleh baca sini untuk kelebihan coqtrol yang best sangat ni). Sahur pula minum Cinch tea baharu yang sedap lagi menjadikan mata super alert tu. Pasti tenaga sepanjang berpuasa tip top punya. Tak lupa si vivix merah yang membantu membakar tenaga dan pulihkan sel-sel kita. Berbaloi sangat siap dapat FREE Eco Bag lagi dengan pembelian ini. Boleh dapat FREE membership tau. Tanya saya cara nak dapatkan FREE membership Shaklee dengan pembelian set ini.

Extended Promo (While Stock Last)

Hat ni yang best ni sangat ni.

D. YOUTH Intensive Treatment & Repair Set
(Clenaser, Toner, SPF, Serum, Night Cream, FREE Radiance C&E)

E. Shaklee Baby Buy 3@2

Beli 2 set sahaja, dapat FREE, PERCUMA satu lagi set SHakleeBaby ni. Apa yang best sangat Shaklee baby ni, baca sini untuk tahu kelebihan Shaklee baby – Produk mandian organik

Nak dapatkans emua produk yang tengah promosi sepanjang May ini. Promosi ini akan tamat pada 31hb May tau. Jadi jangan lepaskan peluang. Nak jana pendapatan dengan Shaklee? Boleh juga sangat-sangat saya alukan. Meh sini hubungi saya lekas, klik saja

http://bit.ly/WasapTanyaHani
http://bit.ly/WasapTanyaHani
http://bit.ly/WasapTanyaHani
http://bit.ly/WasapTanyaHani
http://bit.ly/WasapTanyaHani