Tahun baru dimulai dengan kemunculan produk Coq10 yang diperkasa formulasi dan dijenamakan semula iaitu Coq-Trol Plus. Nama yang begitu hebat iaitu gabungan bahan tinggi antioksidan yang ulung. 

 

Ramai yang tertunggu-tunggu produk coq10 ini tau, nak tahu apa coq10 ni?

Apa itu Coq10.

Coenzyme Q10 adalah komponen yang penting untuk penghasilan tenaga di dalam sel. Ia berada di dalam mitokondria, stesen janakuasa sel. Coenzyme Q10 tinggi dalam sel otak, jantung, dan hati. Ia menukarkan lemak dan gula kepada tenaga yang boleh digunakan sepanjang hari. Ia juga adalah antioksida yang berkesan, melindungi sel daripada dirosakkan oleh radikal bebas. 

 

Walaubagaimanapun, tahap Coenzyme Q10 menurun apabila usia kita meningkat dan penggunaan statin untuk menurunkan kolesterol menyebabkan tahap Coenzyme Q10 semakin rendah di dalam tubuh. Maka, kita perlu bantu tubuh kita dapatkan sumber coq10 untuk untuk pembakaran tenaga berterusan.

Apa pula Coq-Trol Plus?

CoQ-Trol Plus membekalkan sebatian semulajadi dan proprietari dengan 100mg Coenzyme Q10 bersama resveratrol dan tokoferol. Untuk penyerapan optimum, ia dilengkapi dengan sistem penghantaran minyak zaitun. 

Sesuai dengan namanya kan? Gabungan antioksidan terbaik dan nutrien perlu untuk membakar tenaga. Coq10 menjadikan hanya dengan satu kapsul sahaja mencukupkan keperluan harian anda! CUba sekarang!
 
 

 

Dapatkan sekarang!Terus tekan link ini;

 

www.wasap.my/60192710642 

www.wasap.my/60192710642 

www.wasap.my/60192710642 

 Nak sembang-sembang? konsultasi? 

 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 

 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin 

 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642 Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 

 4. Email hanijalani@gmail.com. 

 PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! 

Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 

 

 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA, RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 

 iR Hani 858760 

 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan