Mari kita berkenalan dengan CoQHealth Plus


CoQHealth Plus ini ialah supplemen yang mengandungi campuran proprietari bagi Co Enzim Q10 , Vitamin E serta ekstrak teh hijau. Setiap botol mengandungi 30 kapsul lembut CoQ Health Plus. Bahan utama dalam supplemen ini ialah Co Enzim Q10 . Co Enzim Q10 adalah nutrien larut lemak yang dihasilkan dalam tubuh dan ada dalam semua sel. Bentuk softgel, mudah ditelan dan dalam botol kcil yang senang disimpan dalam poket dan beg tangan anda.

CoQ Health Shaklee mengandungi CoQ10 iaitu bahan yang didapati secara semulajadi dalam tubuh bagi membantu menukarkan makanan kepada tenaga. CoQ10 terdapat pada hampir setiap sel dalam badan. 
CoQ10 juga bertindak sebagai antioksidan yang kuat bagi melawan radikal bebas iaitu partikel yang merosakkan sel dalam tubuh yang mengakibatkan kerosakan membran sel , mengganggu DNA dan juga menyebabkan sel mati. Saintis percaya radikal bebas menyumbang kepada proses penuaan dan beberapa masalah kesihatan. Ini termasuk penyakit jantung dan kanser. Antioksidan seperti CoQ10 ini bukan sahaka meneutralkan radikal bebas, malah boleh mengurangkan seterusnya membantu mencegah sesetengah kerosakan yang disebabkan oleh radikal bebas ini.

CoQ10 boleh:

?mengatasi masalah kekurangan tenaga (letih, lesu, fatigue)

?sangat bagus untuk pesakit Parkinson’s, Hungtington’s, Alzheimer’s, Fredreich’s ataxia dan Loh Gehrig’s Disease kerana peranan Coq10 melindungi saraf dalam badan mereka.

?berperanan untuk melindungi kulit dari kerosakan dan banyak digunakan dalam kosmetik untuk hilang kedutan (kulit jd glowing!)

?orang yang mengambil Statins (ubat mengurangkan kolesterol)

?wanita yang mengambil pil perancang keluarga kerana pil tersebut dipercayai boleh blok penghasilan CoQ10 

?untuk penurunan berat badan

?untuk meningkatkan jumlah sperma dan meningkatkan kadar pensenyawaan bagi lelaki

?Meningkatkan fungsi imun dalam orang dengan HIV atau AIDS

?Digunakan sebagai sebahagian daripada rawatan untuk penyakit Parkinson

?Membantu mencegah migrain
Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan

Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call 
 Cikgu Hani 016 208 9081 email= hanijalani@gmail.com 
Whatsupp je pon boleh = 019 271 0642