Testimoni Pengguna Youth Skincare

Testimoni Pengguna Youth Skincare

Tak sampai 2 minggu, ada pengguna Youth review dah kelihatan lebih muda, muka lebih cerah, parut jerawat dah berkurang dan kulit lebih bermaya! Wow, kurang dari 2 minggu tu. Terkejut tak? Biasa kita dengar kalau set penjagaan muka yang organik dan semulajadi ni lambat nak memberi kesan kan? Percaya ke tak ni? Mesti percaya sebab Shaklee sendiri telah menjalankan kajian saintifik keatas produknya dan hasilnya 100% keberkesanan. Jom kita lihat TESTIMONI dan REVIEW produk Youth Shaklee. Jika Nak tahu cara PENGUNAAN dan CARA DEMO PAKAI PRODUK YOUTH, klik link tersebut. Jom lihat testimonial...
Rangkaian Produk Youth Skincare Shaklee

Rangkaian Produk Youth Skincare Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit (Skincare) YOUTH ini direka khas untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan yang sangat eksklusif dan dipatenkan dalam setiap produk rangkaian ini, produk YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini. Jom kita tengok apa yang ada dalam set Youth Shaklee ni,ok? Terdapat 6 produk kesemuanya dan terbahagi kepada 3 jenis set rawatan. Ada set PERMULAAN, SET MEMPERBAHARU DAN MENGEKALKAN, dan juga set SET RAWATAN INTENSIF DAN PEMULIHAN. Setiap satu set mempunyai regime penggunaan...
Kuasa Botanikal Dalam Youth Shaklee

Kuasa Botanikal Dalam Youth Shaklee

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi. Youth diperkasakan dengan kuasa botani, iaitu semua bahan adalah daripada sumber tumbuhan yang diproses dengan terperinci, hasil daripada kajian selama lapan tahun para saintis Shaklee. Bahan-Bahan Dalam Youth Shaklee 1. MUSCADINE GRAPE Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang...
Cara Guna Youth Shaklee Demo Video

Cara Guna Youth Shaklee Demo Video

Tak sabar nak kongsikan cara menggunakan rangkaian penjagaan muka Youth yang sangat selamat dan berkesan ni. Pada hari saya buat video ini, sudah 18 hari saya menggunakan produk Youth. Kulit muka lebih lembut, tidak kusam dan lebih berseri. Kulit kering dan sensitif saya lebih nampak bermaya dan tidak kusam. Nak tahu cara saya gunakan setiap hari? Jom tonton video ini. Video Demo Cara Pakai Produk Youth Step By Step     Senang je kan? Bagi yang biasa menggunakan satu set penjagaan muka, sama saja stepnya. Kita mulakan dengan mencuci, pakaikan toner dan serum. Untuk siang pakai pelembab yang...