Promosi Oktober 2018 Dan Produk Baharu

Promosi Oktober 2018 Dan Produk Baharu

Alhamdulillah, masuk dah bulan Oktober ni. Sekejap je masa berlalu, Shaklee dah keluarkan promosi terkini dan juga 2 produk baharu yang best sangat. Promosi bulan oktober ni pun, sangat berbaloi dan mesti miliki bagi setiap rumah tau. Nak tahu apa dia? Promosi Dan Yang Baharu sepanjang Oktober -Real Men Set -Zinc Plus -YOUTH™ Restoring Eye Treatment -Sustained Release Vita-C Plus -Youth set FREE YOUTH Carry All Travel Bag 1. Zinc Plus Sepanjang bulan ni, vitamin yang ditunggu-tunggu setelah sekian lama #zincPlus atau dulu dikenali #zincComplex. Formulasi baharu tanpa Alfalfa tau. Best buat...
Kecutkan Jerawat Dengan Mudah Tak Perlu Pergi Pusat Kecantikan

Kecutkan Jerawat Dengan Mudah Tak Perlu Pergi Pusat Kecantikan

Jerawat ni nak tumbuh bila kita rasa ada hari paling penting masa tu la nak muncul. Besar pulak tu betul-betul kalau kat hidung memang nampak sangat la. Stress pula rasa bila ada jerawat besar ni. Nak hilangkan jerawat dengan cepat bukan senang kan? Tapi ada cara nak kecutkan jerawat dengan mudah rupanya. Jimat, tak perlu pegi Spa kecantikan, mahal tu. Jerawat ni biasanya muncul bila kita stress, bila kita sibuk, dan kalau wanita bila nak datang bulan. Kan? Masa ni hormon tak stabil, kita pula selalu lupa nak bersihkan muka dengan betul. Ye la busy kan? Tak sempat nak cuci muka terus tidur...
Cantik Dengan Produk Semulajadi, Testimoni Bergambar!

Cantik Dengan Produk Semulajadi, Testimoni Bergambar!

Nak cantik tapi takut dengan produk kat pasaran yang beri kesan buruk pada wajah. Banyak yang kesan awal cepat akan cantik, tapi jangka masa lama menghakis kulit rupanya! Ingat senang ke nak cantik? Senang ke nak hilang jerawat? Ingat parut tu senang je ka nak hilang? Ada ke produk semulajadi yang berkesan? Produk Semulajadi Yang Berkesan ========================= Keluhan Rashidah (bukan nama sebenar) iaitu customer yang mengalami jerawat dan masalah kulit yang agak kronik. Tapi dia bijak, dia memang takmau cuba produk yang bukan-bukan! Lagi-lagi yang memang nampak beno testimoni aja, tapi...
Alahan Kulit Yang Teruk Kembali Pulih

Alahan Kulit Yang Teruk Kembali Pulih

Memang seksa bila kita ada alahan ni. Semua serba tak kena. Silap makan sikit pon boleh jadi masalah besar. Gatal berpanjangan, bila garu-garu akan luka pula! Susah juga bila terkena alahan atau alergi ni. Tapi, cikgu dah jumpa nak hilangkan alahan dengan mudah dan berkesan. Kenapa Terjadi Alahan/Alergi? Reaksi alahan berlaku apabila sistem ketahanan semulajadi tubuh kita bertindak balas secara berlebihan terhadap bahan-bahan (alergen) yang biasanya tidak memudaratkan tubuh kita. Ia boleh dicetuskan oleh pelbagai bahan yang terdiri daripada debu, hama, bulu binatang, makanan, bahan kimia dan...