5 Tips Pastikan Sendi Kuat Dan Sihat

5 Tips Pastikan Sendi Kuat Dan Sihat

Sering sakit lutut atau sakit sendi? Sakit sendi atau sengal-sengal ni memang  pasti akan terjadi pada setiap orang. Ada banyak sebab yang boleh menyebabkan sendi atau lutut menjadi sakit. Sebelum sakit, kita pastikan dulu cara untuk sendi sihat dan kuat. Nak tahu?   Apa itu Sendi? Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak...
Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Mudah!

Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Mudah!

Masih tercari-cari model bisnes yang mudah, duduk di rumah dan tanpa modal yang besar? Biasa dengar dengan produk Shaklee kan? Ini dia mentor Shaklee -Team Cosmos nak korang yang bertuah join bina empayar masing-masing. Nak bisnes? Yang bestnya, Shaklee juga menawarkan bisnes plan sehingga pendapatan infiniti! Pastinya perlukan seorang Mentor untuk itu kan? Bisnes mudah bermentorkan group terbaik, mestilah syok kan? Selain menjalankan bisnes Shaklee secara part time, kita juga boleh menjadi suri rumah terbaik! Perniagaan dengan Shaklee ni, semua kemudahan telah HQ dan semestinya mentor dan...
Vivix Harga Murah Berbaloi Percuma Keahlian

Vivix Harga Murah Berbaloi Percuma Keahlian

Pernah dengar Vivix tonik antioksidan yang viral tu kan? Ia adalah produk premium yang dipatenkan oleh Shaklee. Vivix ni harganya sangat berbaloi berbanding dengan kesihatan diri sendiri dan keluarga. Pada bulan ni, Shaklee menawarkan vivix pada harga yang murah dan sangat berbaloi. Percuma keahlian pula tu. Biasanya perlu membayar yuran keahlian sebanyak RM78.90, tetapi dengan promosi vivix murah ni, Tak Perlu lagi!   Selain itu, anda akan dapat Percuma Pos, Percuma Starter Kit dan Rebet Tunai yang akan anda terima pada bulan hadapan. Bulan ini juga, diskaun 5% anda akan dapat dengan...
Kepentingan Asid Folik Untuk Kehamilan

Kepentingan Asid Folik Untuk Kehamilan

Dah viral dah dalam facebook tentang Folic Acid atau Asid Folik ni. Ada banyak pula gambar bayi yang dilahirkan tidak sempurna akibat daripada tidak mengambil Asid Folik ni. Takut pulak kan? Banyak pula pertikaian tentang keperluan makan suplemen Folic Acid ni sebelum hamil dan semasa hamil. Ada yang kata tak perlu makan sebelum merancang hamil, ada yang kata sebaliknya. Sejauh mana kita faham tentang keperluan asid Folik untuk kehamilan ni? Penting ke tidak?  Bila masa ASID FOLIK perlu dimakan? Bagi wanita yang merancang untuk hamil, ambillah asid folik sekurang-kurangnya 3-6 bulan sebelum...