Bukan Sekadar Kalsium Biasa, Itulah Ostematrix

Bukan Sekadar Kalsium Biasa, Itulah Ostematrix

Apa yang istimewanya Ostematrix ni ya? Sama tak dengan kalsium biasa? Tak sama tau, Ostematrix ni berbeza dengan kalsium biasa, atau yang kita dapat daripada klinik. Ia lengkap dengan magnesium, vitamin D dan mineral lain untuk membantu penyerapan kalsium tersebut. Sesuai dengan namanya, ia bukan sekadar kalsium biasa. Sempena September ini, Shaklee menawarkan promosi hebat pil kalsium ini dengan pembelian 3 botol jimat 5%. Best sangat tau, semua orang patut ada sebotol kat rumah. Berikut, ada sedikit tips untuk Bagaimana Mengekalkan Tulang Kuat 1. Mula Awal Kerana penurunan ketumpatan...
Febuari 2015 Promosi Berganda-Ganda Seisi Keluarga

Febuari 2015 Promosi Berganda-Ganda Seisi Keluarga

Sungguh istimewa bulan Febuari 2015 sebab Shaklee buat promosi berganda-ganda. Masa ni la paling berbaloi nak membeli buat stok setahun vitamin PERLU kat rumah. Nak tahu vitamin apa yang promosi? Promosi februari 2015 memang besttt sangattt, ada 6 promo best.. 1) Vitalea Iron Buy 6 Free 12) Ostematrix Buy 6 free 13) AJHT (Advanced Joint Health Tablet) Buy 3 free 14) Vitalea for child Buy 3 free 15)  Ostematrix Buy 2 discount 5% 6) Vitalea Buy 2 discount 5% APA KELEBIHAN PROMOSI BULAN NI? Bulan kesihatan seisi keluarga. Multivitamin terbaik buat dewasa iaitu mak, ayah, atuk dan nenek dan juga...
Ostematrix bukan sekadar KALSIUM

Ostematrix bukan sekadar KALSIUM

Ia bukan sekadar Kalsium..  Bukan sekadar KALSIUM? Haaa?? Habis tu apa dalam Ostematrix ni kalau bukan sekadar Kalsium? Apa ada dalam OSTEMATRIX yang bukan sekadar Kalsium ni je? Gabungan Calcium dan Magnesium lengkap dengan vitamin D. Sebiji OsteMatrix membekalkan 250mg Kalsium dan 100IU Vitamin D.  Antara kebaikan Shaklee OsteMatrix ialah:  Bantu tidur lena sepanjang malam.  Badan terasa bertenaga & mudah bangun pagi keesokan harinya, terutama apabila digabung dengan pengambilan Shaklee B-Complex.  Menghilangkan lenguh-lenguh & bisa-bisa badan.  Mengurangkan rasa sakit pinggang...
BUASIR.. JANGAN DI TAHAN-TAHAN….

BUASIR.. JANGAN DI TAHAN-TAHAN….

       APA ITU BUASIR? Buasir atau Hemoroid adalah berlakunya pembengkakan pada salur darah vena yang terletak di bahagian rektum dan dubur. Apabila vena itu membonjol keluar, itulah yang menggganggu sehingga menyebabkan membrane di sekitar membengkak, terasa sakit, perit, pedih,gatal dan berdarah. Situasi itu terjadi akibat tekanan dalam darah di bahagian rectum terlalu tinggi sehingga menyebabkan dinding vena meregang dan membonjol keluar.Bahkan ia boleh koyak atau pecah terutamanya ketika meneran semasa membuang air besar. Sakitnya basir ni hanya orang yang menanggungnya sahaja yang tahu....