Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Mudah!

Bisnes Dari Rumah Tanpa Modal Yang Mudah!

Masih tercari-cari model bisnes yang mudah, duduk di rumah dan tanpa modal yang besar? Biasa dengar dengan produk Shaklee kan? Ini dia mentor Shaklee -Team Cosmos nak korang yang bertuah join bina empayar masing-masing. Nak bisnes? Yang bestnya, Shaklee juga menawarkan bisnes plan sehingga pendapatan infiniti! Pastinya perlukan seorang Mentor untuk itu kan? Bisnes mudah bermentorkan group terbaik, mestilah syok kan? Selain menjalankan bisnes Shaklee secara part time, kita juga boleh menjadi suri rumah terbaik! Perniagaan dengan Shaklee ni, semua kemudahan telah HQ dan semestinya mentor dan...
6 Kelebihan Produk Shaklee Yang Perlu Tahu

6 Kelebihan Produk Shaklee Yang Perlu Tahu

Ada yang masih lagi tidak tahu apakah Shaklee ni sebenarnya. Benarkah produk Shaklee ini sangatlah mujarab? Ada juga yang masih tidak pernah dengar lagi tentang Shaklee ni, jual makjun kah? Ha, sini saya nak beritahu dan kongsi apa dia Shaklee ni. Hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat. Hari ini, Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh...
Jom Tambah Pendapatan Dengan Shaklee.

Jom Tambah Pendapatan Dengan Shaklee.

Saban hari, kita berfikir bagaimana cara untuk tambah pendapatan dengan pelbagai cara. Fikir banyak kali macam mana nak dapat dengan efisien tanpa perlu korbankan kerja sekarang? Hidup ini sangat indah jika semuanya smooth je. Harga barang tak naik, gaji makin hari makin besar, kehendak semua dapat dipenuhi. Seronok ? Jom kita bisnes lah! Namun realitinya tidak begitu. Ekonomi semakin meruncing. Gaji kena potong. Harga barang makin naik. Pening nak fikirkan!!  Untuk tak pening-pening kepala, kita fikirkan sahaja perkara yang boleh kita kawal. Kita boleh pilih antara dua. Berjimat? Atau...
Bisnes Apa Yang Paling Suami Suka?

Bisnes Apa Yang Paling Suami Suka?

Nak bisnes? Nak tolong suami tambah pendapatan untuk tampung belanja harian? Boleh la buat belanja beli tudung trend terkini dan terbaru sendiri. Nak beli kerepek ke sedekah ke, duit sendiri punya, takda hal lah! Tapi, suami tak bagi la. Suami tak suka lah… Maka, Kena carik bisnes yang SUAMI SUKA! Bisnes Apa Yang Suami Suka? Nak bisnes, mesti kena ada restu suami. Kalau yang tak kawin lagi, at least kena ada restu makbapak. Ye la dah ada kerja tetap, tapi nak juga ada duit ‘geli-geli’ kan? Lagipun trend skang semua orang ada bisnes sampingan. Tapi, apa yang paling sesuai...