JADI AHLI SHAKLEE UNTUNG

JADI AHLI SHAKLEE UNTUNG

Nak jadi AHLI tapi tak tahu? Nak untung runcit sehingga 33%? Nak ‘Cash Back” dengan setiap pembelian? Nak melancong dan kereta free? Pengedar bebas SHAKLEE diperlukan di semua DAERAH di seluruh MALAYSIA sama ada PART TIME/FULL TIME. YA, MASIH TERBUKA KEPADA SEMUA, SEMUA PUN BOLEH.. Setiap bulan dah beli Shaklee dari orang yang tak dikenali. Lepas beli tak tau pula nak makan bagaimana? Ada pulak kakak, adik, abang, mak, ayah, jiran, kawan opis kirim nak beli. Beli kat mana? Isk isk isk, baik jadi ahli sendiri, dapat untung runcit dan bonus pulak tu! Ya, BONUS! CASH BACK ni sama jek konsepnya...
Pemakanan sihat semasa hamil!

Pemakanan sihat semasa hamil!

Semasa mengandung, anda bukan sahaja perlu meningkatkan jumlah pemakanan anda, tetapi yang lebih penting ialah apa yang anda makan. Kebiasaannya, wanita mengandung memerlukan penambahan 300 kalori/hari daripada biasa terutamanya semasa trimester terakhir di mana bayi membesar dengan pantas. Penambahan 300 kalori sehari tersebut penting diperolehi daripada makanan yang berkhasiat supaya ia boleh menyumbang kepada pembentukan dan perkembangan bayi. Mengapa pemakanan sihat penting semasa mengandung Pernahkah anda terfikir mengapa berat badan anda bertambah 10-15 kg (secara purata) semasa anda...
Sakit Sendi?Shaklee Joint Health Tablet ada..

Sakit Sendi?Shaklee Joint Health Tablet ada..

Sakit Sendi? Apa itu Sendi? Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak fizikal. Sakit Sendi dan Ketidakselesaan Namun semakin umur meningkat, tulang rawan akan menyusut secara semulajadi. Tekanan fizikal yang berterusan dan bebanan boleh mempercepatkan kerosakan tulang rawan dengan mencetuskan pembebasan bahan kimia yang...
Vitamin Tidak berkesan?

Vitamin Tidak berkesan?

Salam semua. harini cikgu membaca perkonsian daripada Kak N tentang Penyerapan Vitamin. Cikgu  pernah gak post tentang ni dulu.dalam cara makan vitamin. Bukan vitamin ni kita makan semberono je n mesti nak harapkan perubahan yang cepat. (nak cepat telan steroid ler..sumer tak rasa dah.huhu) Kita perlu istiqomah dalam pemakan vitamin ini dan juga pastikan kita tak buat perkara yang boleh menghalang penyerapannya dengan berkesan nih! Jom baca. daripada blog kakN manfaat dari pengambilan vitamin atau supplement mereka disebabkan oleh beberapa faktor : 1. Pengambilan air kosong dipandang remeh....