Nak masuk Ahli Shaklee yang hebat ramai orang perkatakan tu dengan PERCUMA? Ya, FREE aja. Biasanya kita perlu membayar RM 68.90 untuk pendaftaran SEUMUR HIDUP dan dapat menikmati semua ganjaran HEBAT dari Shaklee, tapi sekarang secara PERCUMA?

Bagaimana Nak Jadi Ahli Shaklee FREE?

Siapa mahukan FREE MEMBERSHIP? Maknanya tidak perlu buat bayaran RM68.90 tadi? Untuk lagi untung, anda boleh buat belian produk bernilai RM660 bersamaan dengan 200 uv / point untuk melayakkan anda dapat FREE MEMBERSHIP. Jika merasakan RM660 tu banyak sangat, kongsi-kongsilah dengan kawan-kawan siapa yang nak beli lepas tu anda yang akan dapat FREE MEMBERSHIP tu.

DAN ada lagi kelebihan jika ambil option ni, anda berpeluang mendapat BONUS DARI SHAKLEE SERTA MERTA. Maknanya anda layak untuk merasa bonus berupa cash pada bulan tersebut berdasarkan pembelian yang telah dibuat. Ini memang orang selalu pilih option 2 untuk dapat lebih benefit. Ini anatra lagi kelebihan kalau jadi AHli SHaklee tau.
Mudah je kan untuk mendaftar ahli shaklee. Apa lagi, siapa-siapa yang mahu mendaftar jangan segan-segan untuk hubungi saya 019 271 0642, Cikgu Hani cikgu Bisnes Anda. Sedia memberikan konsultasi PERCUMA!

https://www.vitamincikgu.com/2014/01/jadi-ahli-shaklee-untung.html

CARA NAK JADI AHLI DAN BORANG

Nak sembang-sembang? 
konsultasi? 
 1. PM page vitamincikgu di https://www.facebook.com/messages/vitamincikgu 
 2. PM personal page saya, Anis Hani ( Cikgu Hani Shaklee) https://www.facebook.com/hanicikguvitamin
 3. Call/SMS/WhatsApp saya di 019- 271 0642
Cikgu Hani Shaklee Independent Distributor [858760] 
 4. Email hanijalani@gmail.com.

PM untuk harga super bajet dari vitamincikgu sahaja! Khas untuk 10 terawal. ≧◠◡◠≦ 

jom jadi ahli dengan Team cikgu MIG klik sini 
 ✌PENGEDAR SHAKLEE TERBAIK ANDA,

RUNDINGAN/ KONSULTASI TERBAIK. BIMBINGAN DAN TUNJUK AJAR CARA DAN JADUAL MAKAN VITAMIN DISERTAKAN DENGAN LENGKAP. 

 ✌COD SERATA KEDAH, KULIM, ALOR STAR DAN JITRA 
 ✌POSLAJU SERATA MALAYSIA, LUAR NEGARA PON BOLEH
 iR Hani 858760 
 Segala testimoni /penulisan tentang produk yg dikongsi dilaman ini bukan bertujuan utk merawat, mencegah, mendiagnose atau menyembuhkan apa jua penyakit. Pembaca yang mengalami masalah kesihatan digalakkan mendapat nasihat dari pakar kesihatan