Biasanya bulan yang paling kita tunggu ialah bulan Ramadan. Sepanjang bulan ini, kita diwajibkan berpuasa dan dengan itu dapat merehatkan otot perut yang bekerja keras selama setahun. Topik paling dibincangan sepanjang bulan ini ialah, bagaimana hendak mengekalkan kecergasan sepanjang berpuasa. Iyalah, kita masih perlu bekerja sepanjang berpuasa ni kan? Nak tahu cara kekalkan kecergasan bila berpuasa?

Kami ada rahsianya. Bila berpuasa pun masih boleh cergas dan cerdas beraktiviti seperti biasa. Tiada lemau dan lesu sepanjang Ramadan ini. Best kan? Jomkita bongkar rahsia berpuasa bertenaga ni.

Pilihan Set Puasa

Pilihan kami semestinya set berpuasa Shaklee, dan yang paling penting mesti ada Performace Drink perisa oren yangs edap tu. Ada yang panggil nama air basikal, atau juga minuman atlet. Ya betul. Itulah airnya. Sedap tau.


Kenapa pilih air Performance Drink?

Sebabnya:

1. Performance Drink kurang gula (less sugar).
2. Performance Drink bersifat isotonik iaitu mempunyai kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita. Jadi ia lebih mudah diserap untuk menaikkan kadar gula dalam darah ke peringkat sepatutnya, dengan segera – kurang penat.
3. Performance Drink mengandungi sedikit natrium bagi mempercepatkan penyerapan cecair oleh tubuh – kurang haus.

Perkenalkan Shaklee – Performance Drink.

1-Bebas gas atau tidak berkarbonat.
2-Kurang kandungan gula
3-Mempunyai kadar natrium yang rendah dan mempercepat kadar penyerapan cecair (elektrolit) dalam tubuh sekaligus anda akan mengatasi masalah dahaga – KURANG HAUS!
4-Bersifat isotonik iaitu minumam ini mempunyai jumlah kepekatan karbohidrat yang sama dengan darah kita.
5-Kesannya ia akan mudah diserap dan sekaligus meningkatkan kadar gula di dalam darah dan impaknya- tubuh anda LEBIH CERGAS dan KURANG PENAT!

Berminat dengan set berpuasa kekal cergas dan cerdas ini? Hubungi saya, saya akan bantu cara pembelian. Mudah sangat, tekan sahaja link berikut

Selamat berpuasa dengan bertenaga dan bersemangat! Jom berpuasa dengan set puasa Shaklee.