Pengalaman Sewa Hanbok dan Bergambar Di Seoul, Korea Selatan

Pengalaman Sewa Hanbok dan Bergambar Di Seoul, Korea Selatan

Harini nak share sikit cerita pengalaman saya perasan Ala awek Korea jalan-jalan pakai hanbok. Korang mesti dah tahu, hanbok ini adalah pakaian tradisional orang Korea, biasanya dipakai masa hari perayaan atau ada acara yang istimewa dalam hidup diorang. Kenapa akak turut nak pakai hanbok ni? Trip honeymoon ni, en suami yang beriya suruh akak cuba pengalaman pakai baju tradisional Korea. Ko ingat akak tak malu ke nak jalan-jalan serata kampung pakai baju gini? Mujur kat luar negara, takde yang kenal. Kalau kat Malaysia nak pakai baju songket pun masa kahwin dulu je kot. Heee   Akak dapat...
Testimoni Pengguna Youth Skincare

Testimoni Pengguna Youth Skincare

Tak sampai 2 minggu, ada pengguna Youth review dah kelihatan lebih muda, muka lebih cerah, parut jerawat dah berkurang dan kulit lebih bermaya! Wow, kurang dari 2 minggu tu. Terkejut tak? Biasa kita dengar kalau set penjagaan muka yang organik dan semulajadi ni lambat nak memberi kesan kan? Percaya ke tak ni? Mesti percaya sebab Shaklee sendiri telah menjalankan kajian saintifik keatas produknya dan hasilnya 100% keberkesanan. Jom kita lihat TESTIMONI dan REVIEW produk Youth Shaklee. Jika Nak tahu cara PENGUNAAN dan CARA DEMO PAKAI PRODUK YOUTH, klik link tersebut. Jom lihat testimonial...
Rangkaian Produk Youth Skincare Shaklee

Rangkaian Produk Youth Skincare Shaklee

Rangkaian penjagaan kulit (Skincare) YOUTH ini direka khas untuk bekerjasama bagi menghasilkan keputusan yang menakjubkan. Diformulasi dengan bahan-bahan aktif anti penuaan yang sangat eksklusif dan dipatenkan dalam setiap produk rangkaian ini, produk YOUTH memberikan manfaat bersifat rawatan di dalam regimen ini. Jom kita tengok apa yang ada dalam set Youth Shaklee ni,ok? Terdapat 6 produk kesemuanya dan terbahagi kepada 3 jenis set rawatan. Ada set PERMULAAN, SET MEMPERBAHARU DAN MENGEKALKAN, dan juga set SET RAWATAN INTENSIF DAN PEMULIHAN. Setiap satu set mempunyai regime penggunaan...
Kuasa Botanikal Dalam Youth Shaklee

Kuasa Botanikal Dalam Youth Shaklee

YOUTH™ adalah sebuah revolusi. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasi secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara hidup anda, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi. Youth diperkasakan dengan kuasa botani, iaitu semua bahan adalah daripada sumber tumbuhan yang diproses dengan terperinci, hasil daripada kajian selama lapan tahun para saintis Shaklee. Bahan-Bahan Dalam Youth Shaklee 1. MUSCADINE GRAPE Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang...
Cara Guna Youth Shaklee Demo Video

Cara Guna Youth Shaklee Demo Video

Tak sabar nak kongsikan cara menggunakan rangkaian penjagaan muka Youth yang sangat selamat dan berkesan ni. Pada hari saya buat video ini, sudah 18 hari saya menggunakan produk Youth. Kulit muka lebih lembut, tidak kusam dan lebih berseri. Kulit kering dan sensitif saya lebih nampak bermaya dan tidak kusam. Nak tahu cara saya gunakan setiap hari? Jom tonton video ini. Video Demo Cara Pakai Produk Youth Step By Step     Senang je kan? Bagi yang biasa menggunakan satu set penjagaan muka, sama saja stepnya. Kita mulakan dengan mencuci, pakaikan toner dan serum. Untuk siang pakai pelembab yang...
Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

Nikmati 18% Pulangan Tunai sempena Kempen Hari Gaji Shopee dari 26 hingga 28 Februari

Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan akan melancarkan Kempen Hari Gaji dari 26 hingga 28 Februari 2018 – satu inisiatif yang didorong oleh tabiat membeli-belah pengguna dalam tempoh penerimaan gaji. Pengguna Shopee boleh menikmati pelbagai tawaran hebat dan potongan harga sepanjang kempen ini, termasuk pulangan tunai sebanyak 18% berbentuk syilling Shopee atas produk promosi. Bagi setiap pembelian RM1, pengguna akan menerima 18 syiling Shopee yang memberikan lebih ganjaran dan penjimatan. Tabiat beli belah sempena Hari Gaji “Tahun lepas, kami mendapati purata...
Atasi Keradangan Dengan Omega 3

Atasi Keradangan Dengan Omega 3

Biasa kan dengar perkataan keradangan ni? Biasanya, kita merujuk kepada bengkak-bengkak yang mengakibatkan sakit. Kita panggil Radang ataupun keradangan. Radang ini kita boleh elak dari terjadi sehingga menyebabkan sakit dengan beberapa vitamin ringkas. Antara yang paling saya suka ialah Omega Guard. Apa itu radang? Radang, keradangan, bengkak atau inflamasi itu istilah yang biasa kita gunakan. Secara zahir, kita boleh nampak keadaan tubuh yang besar daripada biasa- iaitu membengkak, kemerahan, terasa panas dan mengakibatkan sakit! Ia adalah tindakbalas tubuh badan kita terhadap jangkitan...
Kempen Wang Bersama Shopee Tawarkan Diskaun Sehingga 90%

Kempen Wang Bersama Shopee Tawarkan Diskaun Sehingga 90%

Wah bestnya! Hari-hari buka website Shopee lebih-lebih lagi bila ada tawaran ‘Kempen Wang Bersama Shopee’ yang menawarkan diskaun sehingga 90%. Bukan itu saja, di Shopee, platform e-Dagang terkemuka di Asia Tenggara dan Taiwan ini telah mengumumkan Kempen ‘Wang bersama Shopee’ sempena Tahun Baharu Cina ini dengan pelbagai hadiah berjumlah lebih daripada RM1 juta untuk penggunanya. Bonanza membeli-belah yang berlangsung selama 6 minggu ini akan bermula dari 15 Januari dan berakhir pada 25 Februari. Tak sabarnya. Carian Dalam Talian di Platform Shopee Meningkat Sebanyak 32% Sempena...
5 Sebab Perlu Pilih Youth Rangkaian Penjagaan Kulit Terbaik

5 Sebab Perlu Pilih Youth Rangkaian Penjagaan Kulit Terbaik

Bagaimana jika anda boleh kelihatan lebih muda, jelita? Ha, itu pertanyaan ikhlas tau. Kita ni memang biasanya akan lebih cenderung untuk berasa muda sentiasa, walaupun hanya perasaan dari dalam hati. Tapi bagaimana jika kita boleh buktikan bahawa kulit sememangnya menjadi lebih muda? Youth adalah satu rangkaian penjagaan kulit Premium terbaik yang dapat memberikan SEMUA 5 sebab Perlu Pilih Youth. Apa itu YOUTH TM Youth ialah rangkaian penjagaan kulit yang direka khas untuk memastikan dunia memandang anda semuda anda melihat diri sendiri. WOW! Youth dijamin menambahbaik kesihatan kulit anda...
Youth Skin Care Produk Premium Terbaik

Youth Skin Care Produk Premium Terbaik

Minggu lepas semasa Bussines Leader Conferens, pihak Shaklee telah mendedahkan produk penjagaan kulit iaitu YouthTM. Ia adalah produk premium daripada Shaklee yang menggantikan Nutriwhite dan Enfuselle dari rangkaian produk kecantikannya. Youth ini sangat bagus sekali sebab telah diuji secara klinikal dapat memberikan kesan baik kepada kult seawal 7 hari tau! 7 hari sahaja sudah ada kesan yang ketara! TIDAK PERLU KORBANKAN KESELAMATAN DAN KETULENAN UNTUK KEBERKESANAN! Selalu baca kisah produk penjagaan kulit yang memberi kesan buruk pada kulit? Tiba-tiba saja kulit muka breakout dengan...