Apa beza vivix ni? Vivix tu apa ya? Sama ke tak dengan minuman kesihatan lain?
 
Vivix™ Shaklee adalah minuman campuran botani merupakan revolusi terbaru di dalam pemakanan polifenol. Mengandungi campuran unik botani Polygonum Cuspidatum, Anggur Muscadine, Elderberi Eropah dan Lobak Ungu yang kaya dengan polifenol menjadikan Vivix begitu unik.
Alahai, panjangnya- Secara ringkas Vivix ialah Minuman Super Antioksidan. Apa yang menyebabakan ia tak sama dengan minuman beri yang lain?
 
Vivix ada Paten. Paten ialah Hak Eksklusif/ Hak Cipta Terpelihara yang telah Shaklee perolehi untuk produknya. VIvix ada 5 paten untuk formulasinya. Ia bermakna , tiada yang seumpamanya di dunia, selain vivix. Antara paten yang vivix ada ialah,
 

1. Proses Cold Filling Extraction.

 
Ia adalah proses untuk mendapatkan pati buah. Proses Cold Filling extraction maknanya buah-buahan yg digunakan dalam vivix di-tekan (press) utk mengeluarkan patinya dgn suhu rendah, maka ia sangat pure dan terjaga kualitinya.
(bukan blender beri-beri sekali ngan hampas macam kilang belakang rumah tu tau)
 
Ada proses mengeluarkan jus dengan guna air panas/suhu panas, proses mcm ni boleh menurunkan kualiti produk tu walaupun hasilnya mungkin lebih. Seperti biasa, shaklee mementingkan kualiti.
 

2. Gabungan Polifenol

 
Super Blend- Vivix ialah gabungan poifenol dan resveratrol, gabungan ini ada formulasi tersendiri yang telah dipatenkan. Bagi kesan maksimum, Vivix bukan cuma ada resveratrol tp gabungan polifenol.
 

3. 10x lebih berkuasa

 
Vivix dipatenkan juga sebagai cecair yang mengandungi antioksidan reseveratrol dan polyphenol yang tinggi hingga 10 kali ganda lebih berkuasa. Tiada lagi produk anti aging yang mempunyai kuasa 10kali ganda antioksidan kecuali vivix.💁
 

4. Semulajadi, tanpa pengawet & stabil.

 
Kalau kita letak Vivix atas meja, Vivix tak meruap. Kalo letak dlm freezer, Vivix tak beku.Ia bukti TIADA CAMPURAN BAHAN LAIN dalam Vivix. Gula pun tak, air pun tak! Dan tindakan tu bukan dgn bantuan bahan2 kimia okey! Ia adalah kerana kandungan vivix yang sangat tulen, TULEN.
 
 

5) Anggur Muscadine.

Vivix telan mematenkan anggur muscadine sebagai kandungan utama. Hebatnya anggur muscadine ni adalah kerana ia mempunyai kandungan resveratrol yang tinggi dan mampu melawan radikal bebas walaupun hidup liar dan dikawasan yang agak lembab
 
Bukan sebarangan anggur tau. Ia mampu membesar sehingga sebesar bola golf dan mampu mempertahankan diri sendiri dari kulat dan kerosakan.
 
Itu adalah beza vivix sebagai produk premium dan sangat ekslusif dan itulah sebab korang perlu mengambilnya. Ia bukan sembarangan dan ada kajian dilakukan keatas produk dan terjamin kualitinya.
 
Untuk keluarga dan diri sendiri, mestilah yang terbaik kan? Akak sedia membantu hubungi atau tekan link
 
 
Saya bantu anda dapatkan yang terbaik daripada vivix. Dah bersedia untuk kesihatan yang lebih baik?

Ada yang nak beli vivix secara online sendiri menggunakan kad kredit atau debit? Hubungi saya untuk bantuan kerana anda boelh dapat FREE keahlian dengan pembelian 2 botol vivix dan hak mendapatkan konsultasi penggunaan produk secara berkesan.

Klik sini http://bit.ly/2oYojSi

 

Jom berjimat dengan vivix