salam semua. Lama tidak mengupdate blog ini.bersawang sangat nih..Sempena bulan kesihatan sedunia (ye ke) bulan ni Shaklee buat Promosi VIVIX.

apa itu VIVIX ni? (sedap namanya)

CELLULAR ANTI-AGING TONIC

Wah,dasyatnya! tonik anti penuaan. Siapa yang nak kelihatan tua kan?meskipun umur tidak boleh diundur, akan tetapi kesan penuaan pada tubuh, kulit dan kesihatan boleh dijaga. Kenapa pilih VIVIX?

4 Mekanisma Penuaan Pada Tahap Sellular..

1) KEROSAKKAN DNA -Setiap hari setiap sel tubuh diserang oleh hampir sejuta serangan yang merosakkan DNA. Serangan ini merosakkan pengkalan data genetik, menghasilkan satu “typo” (kesilapan dari asal) yang akan mengganggu fungsi sel dan panjang umur.
VIVIX melindungi dan memperbaiki sellular DNA

2) PENGAWALAN GENETIK – Pengawalan eentik menyumbang kepada deteriorasi (kemerosotan) umur pada tahap sellular .
-Didalam satu penemuan utama, ujian klinikal terbaru, menunjukkan ramuan VIVIX mengaktifkan satu pengawalan genetik utama yang menolong melambatkan penuaan tahap sellular

3) PENGELUARAN TENAGA YANG KIAN MENURUN OLEH SEL-SEL – Mitochondria (penjana tenaga) didaalm sel meghasilkan tenaga yang kita perlukan. Apabila kecekapan mitochondria menurun fungsi sel turut menurun.
Ramuan VIVIX menggalakkan biogenesis (pembentukan baru) mitochondria untuk meningkatkan tahap tenaga didalam sel.

4) PENIMBUNAN PROTIN AGE – Penimbunan protin AGE (advanced glycation end products) boleh menyebabkan kerosakkan tahap selullar yang akan mengganggu keutuhan sel dan panjang umur.
– Ramuan VIVIX adalah 10x lebih kuat dari resveratrol (kandungan unik dalam anggur muscadine) untuk melambatkan pembentukkan protin AGE

MAHUKAH ANDA MERASA 25 TAHUN LEBIH MUDA DAN HIDUP 25 TAHUN LEBIH LAMA? mestilah mahu kan?ranggi gitu! Dengan memperbaiki sistem sel, kita memang boleh mengawal penuaan sel.

Ibu menyusu dan mengandung tidak boleh ya?kerana VIVIX bermain dengan hormon anda!

Jika ingin membuat tempahan dan pertanyaan, sila sms atau call 016 208 9081