Setiap hari akak kongsikan pasal Shaklee, tapi mesti ada yang tak tahu apa Shaklee ni kan? Pernah ke korang dengar atau ada yang masih tak tahu Shaklee ni apa?
Shaklee merupakan syarikat pemakanan semula jadi nombor satu di Amerika Syarikat, dengan pejabat di seluruh dunia dan tenaga pakar terkemuka dalam bidang penyelidikan pemakanan. 
Di Shaklee, kami percaya bahawa alam semula jadi mengandungi 1001 rahsia untuk kehidupan yang lebih lama, sihat dan produktif.
Kisah kami bermula hampir 60 tahun yang lalu apabila Dr. Forrest C. Shaklee, dengan falsafah kehidupannya Living in Harmony with Nature® telah mencetuskan gerakan yang berterusan untuk membantu ke arah kehidupan yang lebih bahagia dan lebih sihat.

Falsafah Shaklee

Moto Shaklee ialah Sentiasa Selamat, Sentiasa Berkesan dan Sentiasa Mesra Alam. (Always Safe, Always Work, and are Always Green). 
Produknya terdiri daripada rangkaian produk penjagaan kesihatan dan pemakanan sihat (23 jenis) , Produk Penjgaan Diri dan Kecantikan (Nutriwhite , Prosante & Enfuselle) dan juga Penjagaan Rumah (Get Clean).

Apa yang paling menariknya ialah, Shaklee menjalankan lebih 100,000 ujian kualiti setiap tahun bagi menjamin ketulenan tertinggi sebolehnya. Pasukan Shaklee menguji setiap bahan baharu untuk mengesan lebih 350 bahan cemar berbahaya dan untuk itu telah melaburkan lebih $300 juta dalam ujian klinikal, penyelidikan dan pembangunan.
Untuk mendukung moto syarikat, Shaklee berikrar untuk hanya menghasilkan produk yang lembut, mesra serta tidak menjejaskan planet. Penting sekali shaklee juga tidak melakukan ujian ke atas haiwan.

Uniknya Shaklee

Shaklee juga adalah satu-satunya Syarikat makanan kesihatan yang berani membuat #landmarkStudy sendiri. Ia adalah satu Kajian Penting mengenai Suplemen Makanan: Corak penggunaan, kesihatan dan status pengguna yang mengambil berbilang jenis suplemen makanan untuk jangka panjang. Kajian jangka panjang yang dibuat oleh pihak ketiga tau, bukan saintis Shaklee yang buat.
Klik sini http://www.shaklee.com.my/…/Shaklee_TheLandmarkStudy_Infogr… untuk baca infografik pasal Landmark Study.

Bisnes Dengan Shaklee

Shaklee juga menawarkan peluang kepada sesiapa sahaja yang berminat untuk menjana pendapatan sampingan dengan berkongsi produk Shaklee.
Sehingga hari ini, Shaklee telah membayar komisen bernilai lebih $6.7 bilion kepada para Pengedar,dan kami menjemput anda untuk mengecapi manfaat memiliki perniagaan Shaklee anda sendiri. Jom join team kami, klik cara nak jadi ahli

Siapa Saya?

Saya HaniJalani, Founder team CosMOs, Vitamincikgu dan anak didik team iReach. Jom join kami dengan bisnes Shaklee yang paling best. Bimbingan dan tunjuk ajar online dan offline diberi. Berminat? 
Shaklee, BisnesShaklee, Shaklee Malaysia, Shaklee Kedah, jual Shaklee, nak bisnes Shaklee, pendapatan sampingan, bisnes senang, iReach,vitamincikgu
Oleh itu, saya menyarankan sahabat sekalian, orang yang saya sayang untuk menjamin kemandirian spesies homosapiens bagi jangka masa panjang, untuk menggalas tanggungjawab sebagai khalifah di Bumi Allah ini, perlulah sihat dan sentiasa menjaga alam sekitar. (misi hebat ni)
Kita berhak memilih yang terbaik, dan hanya kita yang mampu mengubahnya. Saya sayang anda, sayangilah diri sendiri. (Semangat!)
Akhir kata, Saya HaniJalani. Boleh bantu anda utuk memilih produk yang paling sesuai dengan anda. Demi agama, bangsa dan negara. Biiznillah