Produk Mandian Bayi Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif

Produk Mandian Bayi Organik Sesuai Untuk Kulit Sensitif

Bila kulit sensitif ni, lagi-lagi kulit gebu anak tu merah-merah, mestilah kita perlu sangat pilih produk mandian yang betul, kan? Biasa dengan produk organik? Shakleebaby™ memahami keperluan bayi anda dan hanya menggunakan bahan-bahan yang SELAMAT, LEMBUT dan ORGANIK untuk menghasilkan produk penjagaan kulit terbaik untuk si manja anda.       Set ShakleeBaby ini mengandungi 3 barangan yang diformulasi khas terbaik buat kulit anak-anak. Set ini didatangkan khas dengan tuala bayi dan beg percuma tau. Best betul.   Set terdiri daripada : Shakleebaby Gentle Wash Shakleebaby Soothing Lotion...
Kenapa Perlu Ambil Kolagen Sebagai Makanan Tambahan?

Kenapa Perlu Ambil Kolagen Sebagai Makanan Tambahan?

Biasanya kalau kita sebut pasal Kolagen atau collagen ni mesti kita kaitkan dengan kecantikan kan? Khas untuk perempuan, untuk kulit cantik, tegang dan awet muda, kan? Tapi kan, tau tak sebenarnya kolagen ni sangat banyak kegunaan dia? Kenapa kita kena makan kolagen sebagai makanan tambahan? Makan kaki ayam je cukup tak? heeee Apa itu Kolagen?   Kolagen bertindak seperti ‘pelekat’ untuk mengikat tubuh anda dan ditemui dengan banyaknya di bahagian kulit. Penghasilan kolagen secara semula jadi berkurangan apabila usia semakin meningkat, dan menyebabkan kulit kendur serta pembentukan kedutan...
5 Tips Pastikan Sendi Kuat Dan Sihat

5 Tips Pastikan Sendi Kuat Dan Sihat

Sering sakit lutut atau sakit sendi? Sakit sendi atau sengal-sengal ni memang  pasti akan terjadi pada setiap orang. Ada banyak sebab yang boleh menyebabkan sendi atau lutut menjadi sakit. Sebelum sakit, kita pastikan dulu cara untuk sendi sihat dan kuat. Nak tahu?   Apa itu Sendi? Sendi-sendi membentuk hubungan antara tulang-temulang yang memberi sokongan dan membantu anda bergerak. Ia terdiri daripada tulang rawan, ligamen, tendon dan cecair-cecair sinovia (bendalir yang melicinkan sendi-sendi) yang memberikan keselesaan antara tulang-temulang dan membantu menyerap hentakan dari impak...
Travel Insuran/Takaful Perjalanan Yang Islamic- Shariah Compliance Yang Senang Daftar

Travel Insuran/Takaful Perjalanan Yang Islamic- Shariah Compliance Yang Senang Daftar

Mesti kalau nak jalan-jalan luar negara dengan hati yang tenang kan? Korang mesti akan ambil Travel Takaful / Insuran Takaful perjalanan. Bagi yang gemar travel dan jalan-jalan keliling negara atau luar negara, mesti biasa buat insuran perjalanan ni. Zaman sekarang, semuanya boleh apply dalam talian sahaja. Kat mana nak apply insurans perjalanan ni? Banyak sekali, boleh pilih ikut suka, akan tetapi akak nak tekankan sini, pilihlah pelan jenis TAKAFUL. Apa beza insuran perjalanan atau travel insurance yang biasa dengan Takaful? Mestilah berbeza, insurans tu biasanya yang konvensional, kalau...